Els Bolliou

Persoonlijke groei, zelfreflectie en zelfbewustzijn. Het is voor mij uiterst belangrijk om het proces van zelfverwerkelijking nooit te laten stilvallen. Ik blijf in "beweging" via verschillende opleidingen en ik laat mij ook persoonlijk begeleiden. Dit is niet alleen belangrijk voor mijzelf, maar ook voor mijn omgeving en voor mijn klanten.  

Mijn werk is zeer lichaamsgericht, ik weet immers uit eigen ervaringen dat het lichaam zelf een onuitputtelijke bron van informatie bevat. De meesten onder ons zijn echter 'vergeten' hoe deze bron te gebruiken en vertrouwen enkel op de informatie die ze krijgen via het mentaal vermogen. Fenomenen zoals oa.  burn-out zijn een bewijs dat onze ratio ons de verkeerde richting kan uitsturen. Wanneer we mensen, die in een burn-out zitten, vragen of ze het hadden voelen aankomen zeggen de meesten: "neen, maar als ik er nu op terugkijk dan had ik het moeten weten, mijn lichaam heeft mij genoeg signalen gestuurd!" 

Wanneer ik jou begeleid in een sessie, dan ben ik met mijn volle aandacht bij jou, ik ben mij dan zeer bewust van wat ik voel en zie bij jou, bij mijzelf en in de ruimte rond ons.  Ik schep een veilige, warme omgeving gevuld met vertrouwen, zachtheid, en diepgang.

Ik kijk er naar uit om ook jou te mogen begeleiden!

Els

Je kan me contacteren via de contactpagina of via info@indriya.be of op het nummer 0478/99 90 50


Adres: Albrecht Rodenbachlaan 26 9820 Merelbeke

BTW nummer: 0848 179 876