Healing

Avalon ELA-energie

De Avalon ELA energie is een zeer liefdevolle, krachtige en genezende/helende energie. Een energie die in de tijd waarin we leven weer mag terugkeren op aarde. Het staat in verbinding met de oude wijsheid vanuit Egypte, Lemuria en Atlantis, de drie kosmisch belangrijke beschavingen, en het magische eiland Avalon.

De Avalon Ela-Energy healing raakt de diepere lagen in ons aan. Deze energie is speciaal gericht om de symbolische slang, die de weg naar God, naar huis probeert te verhinderen, te ontkrachten. De negativiteit en de verstoringen, die het goede proberen te belemmeren.

Het is een mooie, zachte liefdes energie die zowel fysiek als op het geestelijke vlak helend werkt. Deze krachtige energie brengt mensen in contact met hun gevoel. Het lichaam wordt gereinigd en de energie balans wordt hersteld. De Avalon energy kent geen beperkingen.

Een Avalon behandeling  vindt plaats op een behandeltafel. Alle belangrijke energie punten/chakra's worden vanaf het hoofd tot aan de voeten behandeld via handoplegging of door het plaatsen van de handen net boven het lichaam.

Duur 

Een behandeling duurt 60 minuten.

Prijs

Een healing kost 50 euro