Carolien Boom

Ik heb jarenlang vanuit een eenzijdig resultaat-winnen focus in het leven gestaan. Dit heeft mij een aantal mooie dingen gebracht, maar aan mijn eigen innerlijke behoeften ging ik voorbij. Straffer nog, ik wist niet eens wat die behoeften waren. Ik ben er van overtuigd dat ik zo nog een aantal jaren zou hebben kunnen doorgaan, maar ik ben zeer blij dat ik niet heb moeten crashen om mijn leven een andere wending te geven. Ik kwam namelijk dankzij Els in contact met een voor mij totaal nieuwe wereld, de wereld van voelen en innerlijke groei.

Cajo web.jpg

De ontdekkingstocht begon in 1998 met een aantal opleidingen zoals reiki, lightbody, intuïtieve ontwikkeling en ging dan verder in het volgen van professionele opleidingen zoals Psycho-energetica en voice dialogue, .

Ik sta nu zelfbewust en in contact met mijn eigen essentie in het leven. Vanuit deze dynamiek begeleid ik via coaching en opstellingswerk mensen in hun eigen zoektocht.

Ik gebruik hierbij een combinatie van alles wat ik zelf geleerd heb door studies en ervaring. Klassiek en spiritueel gaan hand in hand.

Wanneer ik jou begeleid in een sessie, dan ben ik met mijn volle aandacht bij jou.  Ik schep een veilige, warme omgeving gevuld met vertrouwen, zachtheid, en diepgang.

Maak gerust een afspraak via info@indriya.be of 0478/58 39 97 en kom voelen of een coaching-traject iets is wat nu bij je past. 

Studies:

  • Master in de lichamelijke opvoeding (Ugent)
  • Master in de motorische revalidatie en kinesitherapie (UGent)
  • Postgraduaat Manuele Therapie (Filax)
  • Personal trainer (PTA- Australië)
  • Reiki (graad 2)
  • Intuïtieve ontwikkeling (Timotheus)
  • Psycho energetisch master leader (Epeca)
  • Psycho energetisch master coach (Epeca)
  • Voice dialogue practitioner (Voice dialogue Instituut)
  • Systeem opsteller (Hellinger)