PHYT’ETHER VIOLET - WATER

Gebruik en advies:

Dit 100% natuurlijke serum wordt aanbevolen bij een vochtarme huid met behoefte aan spankracht en een verbeterde elasticiteit. Het brengt balans in de energie van de vochtcirculatie. Breng een paar druppeltjes aan op gezicht of lichaam en masseer zachtjes in.

Hoofdbestanddelen:

  • Eucalyptus olie: verzacht de huid. Wordt gebruikt bij cellulitisbehandelingen.

  • Jeneverbes olie: heeft ontstekingremmende, kalmerende, huidirritatie verminderende eigenschappen. Het helpt bij vocht vasthouding.

  • Paardenstaart extract: is essentieel voor de huid omdat het silicium bevat, hetgeen een anti-age ingrediënt is dat de synthese van collageen en de elasticiteit van de huid vergroot. Om deze reden wordt het aanbevolen bij rimpels en litteken. Paardenstaart extract is zeer mineraliserend als ook samentrekkend en tonifiërend.

  • Sojabonen extract: is een potentieel anti-age ingrediënt omdat het de vorming van collageen en elastine bevordert. Het revitaliseert, mineraliseert en hydrateert de huid en heeft stimulerende eigenschappen. Bovendien is het rijk aan omega 3, vitamines en essentiële mineralen.

  • Druivenpit olie: is rijk aan essentiële vetzuren (omega 6 en 9 ) Het beschermt en hydrateert de huid. Is ook rijk aan isoflavonen welke helpen vrije radicalen en veroudering te bestrijden. Heeft ook verzachtende, voedende, peelende alsook koelende en revitaliserende eigenschappen.

  • Biologische Jojoba olie: deze plantaardige olie is hydraterend en voelt niet vet aan. Jojoba-olie dringt makkelijk in de opperhuid zonder een film achter te laten, hoofdzakelijk omdat zijn eigenschappen sterk overeenkomen met het natuurlijk sebum van de huid. Het is ook een antioxidant met anti-age eigenschappen. Het revitaliseert en voedt de huid en haar.

  • Avocado olie: rijk aan omega 6 en 9, proteïnen, mineralen en vitamins.Het heeft hydraterende, antirimpel en revitaliserende eigenschappen. Dit maakt het ideaal voor een voedende huidverzorging.

  • Vitamine E: belangrijkste antioxidant van het organisme. Het beschermt de cellen tegen vrije radicalen en behoedt oliën van ranzig worden.

  • Alcohol: zijn aanwezigheid als oplosmiddel gemengd in een grote hoeveelheid olie voorkomt een uitdrogende werking op de huid. Is tevens ontsmettend en vermindert de viscositeit van de vloeistof.