Voice Dialogue

Een nieuwe manier van samenwerken vereist onder meer dat we ons kwetsbaar durven opstellen. Om dit te kunnen dienen we in de eerste plaats onze kwetsbaarheid te leren kennen om daarna de kracht ervan te kunnen ervaren.

Voice dialogue is een methode die haar wortels heeft in het Jungiaanse gedachtengoed, maar je vindt ook aspecten terug van Psychodrama, Transactionele Analyse, Gestalt , Psychosynthese , Client centered Therapie en Mindfulness. Voice Dialogue leidt tot intensieve bewustmakende ervaringen voor de coachée.

Voice Dialogue coaching

De voice Dialogue methode gaat er van uit dat elke persoonlijkheid bestaat uit een onnoemelijk rijke waaier van verschillende ikken zoals bijvoorbeeld de perfectionist, de zorger, de genieter, de controlehouder, de avonturier, de behager, de innerlijke criticus enzovoort…

Sommige ikken komen op een manifeste manier in ons leven aan bod, andere ikken maken ook deel uit van onze persoonlijkheid maar spelen nauwelijks of geen rol.

In een Voice Dialogue sessie leer je om vanuit een overkoepelende positie, zonder oordeel te kijken naar je ikken. Je leert om met een groter bewustzijn je gedrag aan te passen, je reageert niet meer automatisch, je bent zelf de bestuurder van je eigen handelen.

Duur 

Een eerste  sessie duurt 1u30.

Vervolg sessies duren 1u.

Prijs

Een coaching sessie kost 60 euro per uur.

Carolien volgde deze opleiding aan het Voice Dialogue Instituut bij Marijke Leys.